Nőkről és férfiakról férfi szemmel - történetek Magyarországon innen.

A nő bosszúja, avagy vigyázz, fehér cápa

2017/03/28. - írta: lafe blog

A nő bosszúja olyan, mint a fehér cápa. Ha elkap, nem éled túl, ha nem, belehalsz.

A legjobb nem kihúzni a gyufát. De ezt szinte lehetetlen. Többnyire akkor húzod ki a gyufát, amikor azt hiszed, hogy „na most aztán a kedvére tettem!”. Halálbiztos, hogy amikor ez a dicső és elementáris érzés jár át, akkor a nő úgy érzi: becsaptad, elárultad, nem ismered, szóval számíthatsz a nő atombomba-robbanására. Amikor úgy gondolod: „ez nem lesz jó”, „na, ne már ilyet!”… ne gondolkodj, vágj bele, vedd meg, cselekedd meg: MEGDICSŐÜLSZ! A nőnek ugyanis nem az érték a fontos, nem az, hogy neked tessen, értelmes legyen, hanem az, hogy mennyire ismered őt és milyen érzelmi töltéssel tudod prezentálni az ajándékot, a meglepetést. A nőnél csak és kizárólag a hárfajáték: emóciós pendülések számítanak, az őszinteség, hogy azt érezze, csak neki és kizárólag a number one királynőnek, istennőnek, tündérhercegnőnek szól. Persze nője válogatja, van, akinek elektronikus gitárszóló kell, van, akinek cimbalom, szaxofon, avagy a csend szimfóniája. Igazodj ki. Ha szereted, tudnod kell, mire vágyik, ha kedveled, tudnod kell, minek örülne… mindig tudnod kell, mire van szüksége, különben jön a fehér cápa.

A nő bosszúját a csalódás, a benned való amerikai-kontinensnyi csalódás okozza. Azután a becsapottság letaglózó érzése, amikor – természetesen – te csaptad be, még, ha te úgy is érzed, hogy nem. Azután az árulás, és te vagy Görgey (még ha vitatott is), de TE. A félrelépés, az érzelmi félrelépés, extrém esetben egyszer csak bevallod, a saját nemedet szereted, ha (rendszeresen) nem állsz ki mellette, mást lát benned, mint ami valójában van… sorolhatnám. Mindnek az alapja, hogy szeret téged és bízik benned, és te csinálsz valamit, amivel vagy az egyiket, vagy a másikat, avagy mind a kettőt a feje tetejére állítod benne. Neked ANNYI! Ilyenkor nem érdekli, hogy te folyamatosan őszinte voltál, annak mutattad magad, mint amilyen vagy, mindenben a kedvét kerested, nem számít. Igenis tudsz olyat tenni, hogy előjöjjön belőle a fehér cápa. Ilyenkor készülj fel mindenre. De tényleg mindenre.

Mit lehet ilyenkor tenni?

Túl kell élni. Tombolni fog, hangosan, vagy magában, látványosan, vagy észrevehetetlenül, nem szól hozzád, semmibe vesz, és mindenben alád tesz. Kapaszkodj szörfös, a deszkád már szétharapdálta, jön a lábad, azután a másik…! Szó nem használ, a tettek számítottak, de már az sem, már nem. JÓL ELCSESZTED! Nincs tovább, itt a vég (az időutazás talán megmenthetne, de csak talán). Ásd el magad.

Ne vitázz, maradj csöndben… mégse! ez olaj lehet a tűzre, beszélj, de óvatosan, vagyis neked kell tudnod, hogyan és mikor és mennyit, neked kell ismerned a NŐt. Ám így is a bosszúhallgatás és levegőnek nézés fogad, mással viszont látványosan jókedvű. Ez mind neked szól: – Látod, ezt kaphattad volna belőlem, ha nem rontod el.

Fájni fog. Légy kitartó és ne tedd szóvá. Néha, de nem túl gyakran, próbálkozhatsz, de vigyázz, a fehér cápa nem alszik. Ez eltarthat egy hétig, két hétig… háromig, vagy hónapig, -okig is.

Ha akarsz még valamit a nőtől, akkor arra kell törekedned, hogy kifakaszd az általad előidézett fekélyt, mert azt növesztettél a nőben. Erre hetek múlva van kicsi esélyed. Előbb is meg lehet kísérelni, a nőtől függ (de te ismered – ugye!). Nem lesz könnyű. Állati nehéz lesz! Próbálkozz, mindig csak egy kicsit, hozd felszínre az esetet, a lényeg, hogy óvatosan, vadállatról van szó, egy gyönyörű vadról. El kell érned, hogy beszéljen a dologról. Na, ekkor vigyázz! Hátra! Hátraaa!!!! Támad a fehér cápaaaa!!!!!!

Pokoli lesz! De örülj, mert kifakadt a fekély. Persze ha tudsz ekkor örülni, amikor egyszerre támad rád a fehér cápa, a kraken és az óriás polip egy személyben. Barátom, most megmutathatod, mennyire kell neked a NŐ! Álld a sarat: hallgasd, válaszolj, habár lesöpör a küzdőtérről, többször rád számolnak, akkor is állj fel, LÉGY FÉRFI! Ha bántani tudtad, akkor az összes fájdalmát, keserűségét, csalódottságát, szomorúságát és a mögöttük rejlő szeretetet is el tudod viselni. Hidd el, egyszer alábbhagy a tombolása.

Kezdj el beszélni, ha eddig nem tetted volna, pedig már el kellett volna kezdened, ennek spontán kell jönnie, néhol ordítanod kell, az indulatok teljes palettája végig hullámzik majd rajtad (igen!!! ez kell!!!), mert az elevenedbe fog minden egyes válaszmondata találni. Ezekre az indulataidra kíváncsi (de csak tisztelettel!), ezek mutatják meg neki, hogy mit érzel igazán iránta, közben el kezdheted mondani az igazságot, hogy miért tetted, hogy te meg voltál róla győződve, hogy… de csakis a színtiszta igazat.

Huh! Ez kemény menet volt! Túlélted? Jól vagy? De ezzel még nincsen vége. A fehér cápa már nem cincál, de még jelen lesz jó ideig a mindennapjaidban. Sok, folyamatos bizonyításra lesz szükséged, hogy visszahúzódjon és helyette a kedvesebb macskacápa úszkáljon melletted. Addigra megváltozol. Nem lesz már ugyanolyan semmi, mint korábban volt… rajtad múlik, milyen lesz.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://lafe.blog.hu/api/trackback/id/tr712382443

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rugalmacska 2017.03.31. 23:08:08

Oszinten nem szeretnelek megbantani, de ha minden eddigi csajodbol kihoztad a fehercapat akkor lehet hogy azzal van a baj, ahogy kezeles oket. Eleg szr onnagaban ez a bena altalanositasitgatas is, amit tolsz, mert azert nincsen hasznalati utasitas NöKhöz, mert (kapaszkodj meg!) mind mas milyen. Mint ahogy minden ferfi is masmilyen. (egy ffi sem akarta meg leharapni a fejed? a fonokod se, sose?) Az egyik pl. megorjiti a noket (ez vagy te), a masik meg bedob egy viccet pont a legrizikosabb pillanatban es dolnek a nok a rohogestol es oda a "fehercapad" (ez meg az en baratom), vagy mas taktikaval hutik le az embert. Gyokeresen at kell ertekelned a viselkedesedet es a hozzaallasodat, ahhoz, hogy hitelesen hozni tudj egy olyan egyuttmukodo attitudot amivel nem egy ala-fole rendelt kapcsolatot alakitasz ki BARKIVEL.